🌈 RegnbĂ„gars betraktelser đŸŠ„

Visualiseringar vÀnde mitt liv frÄn mörker till ljus. Jag led stora delar av dagarna, de flesta dagarna. Inför Är 2015 bestÀmde jag mig för att under det kommande Äret göra allt jag kunde komma pÄ, verkligen allt, för att mÄ bÀttre. Skulle jag misslyckas och fortfarande mÄ skit nÀr Är 2015 tog slut, dÄ skulle jag begÄ sjÀlvmord.

Jag provade ditten och datten, och tvingade mig att göra mina försök sÄ helhjÀrtade jag bara klarade. Jag började arbeta fast jag inte kÀnde mig alls i skick för det. Det var mycket svÄrt men jag hade bestÀmt mig för att satsa allt i det hÀr sista försöket till vÀlmÄende.

En dag funderade jag över ifall det fanns nĂ„got jag inte hade kommit pĂ„ att försöka Ă€n? ”Tjaa… magi? Det ingĂ„r ju i allt. Ska jag prova precis allt sĂ„ innefattar ju det magi ocksĂ„,” insĂ„g jag och Ă„kte till Vattumannens bokhandel. Jag kom hem med en bok som hette ”Stora boken om Magi” och som mĂ€rkligt nog var liten.

NĂ€r jag satt framför mitt ihopknĂ„pade altare och tittade in i det levande ljuset sĂ„ kĂ€nde jag en djup myskĂ€nsla och en passion för mystiken. Jag pĂ„mindes om alla gĂ„nger jag som barn och ungdom hade lekt hĂ€xa och övat pĂ„ telepati och hur roligt och spĂ€nnande och underbart det kĂ€nns för mig. Jag hade hittat tillbaka till nĂ„got som fick mig att kĂ€nna mig verklig pĂ„ djupet igen. Medan jag övade och prövade mina magiska förmĂ„gor sĂ„ mĂ€rkte jag att varje gĂ„ng jag i en ritual sa min önskning högt sĂ„ tĂ€nkte jag direkt efterĂ„t: ”Det hĂ€r kommer aldrig funka,” eller nĂ„got liknande. Det kĂ€ndes som att om magi fungerar sĂ„ Ă€r det nog ett hinder att tĂ€nka sĂ„.

Jag började trĂ€na mitt sinne till att tĂ€nka vad jag bestĂ€mmer mig för. Vid ett tillfĂ€lle satt jag pĂ„ pendeltĂ„get, blundade, bestĂ€mde mig för att se en prydnadshĂ€st i guld och trĂ€nade pĂ„ det. Jag bestĂ€mde att hĂ€sten skulle snurra Ă„t höger, sedan Ă„t vĂ€nster, sedan adderade jag nĂ„got jag nu har glömt till bilden. SĂ„ fick jag en idĂ© om att det sĂ€kert finns beprövade metoder för den hĂ€r formen av trĂ€ning. Jag googlade, hittade Shakti Gawains bok: ”Creative Visualization” och köpte den.

I början var resultaten av mina visualiseringar vaga och inte helt trĂ€ffsĂ€kra. Tex sĂ„ visualiserade jag att en fest jag skulle ha blev superlyckad och att gĂ€sterna skulle sĂ€ga att det var den ”bĂ€sta festen ever”. Riktigt sĂ„ bra blev det inte men jag noterade att de fĂ„ gĂ€sterna jag bjudit in nĂ€mnde just ordet ”ever”. ”Schysstaste inbjudan ever” och liknande. SĂ„ jag fortsatte öva visualisering för att verkligen ge det mitt allt och av nyfikenhet. TĂ€nk om jag verkligen kunde lĂ€ra mig att styra mitt liv med hjĂ€lp av mina tankar? Och inte bara för att jag sjĂ€lv skulle bete mig pĂ„ nya sĂ€tt och dĂ€rmed uppfattas annorlunda, utan tĂ€nk om min tankar faktiskt Ă€r… magiska?

SÄ började min resa mot ljuset, de dÀr böckerna blev min vÀndpunkt. Sedan dess har jag totalt lagt om hela mitt liv till det bÀttre och utbildat mig inom healing och intuiton.

Jag har fortfarande perioder dĂ„ jag slarvar med att visualisera. Och det slĂ„r aldrig fel. Livet börjar gĂ„ sĂ€mre, saker blir motigare, jag blir surare… tills jag inser att det Ă€r bara att hoppa pĂ„ visualiseringstĂ„get igen. Simsalabim! NĂ„n vecka senare börjar saker och ting gĂ„ smidigare, mĂ€nniskor blir trevligare mot mig, lösning efter lösning dyker upp och framför allt… jag mĂ„r toppen!!

Jag har fÄtt intrycket att min healing verkar pÄ lÄng sikt och att visualisering Àr mycket snabbare och dessutom hjÀlper healingen att verka Ànnu mer effektivt.

Vill du prova att visualisera?

Sitt eller ligg ner och andas lugnt i nÄgra minuter.

NĂ€r du kĂ€nner dig lugnare – dagdröm om att ditt liv Ă€r precis sĂ„ som du vill! The sky is not the limit!

GĂ„ loss och verkligen ta ut svĂ€ngarna för hur fantastiskt ditt liv Ă€r. ÄR, alltsĂ„ förestĂ€ll dig att du lever ditt drömliv hĂ€r och nu! Du mĂ„r underbart bra, du har ett fantastiskt jobb dĂ€r du Ă€r jĂ€ttelycklig och tjĂ€nar jĂ€ttebra med pengar. Alla dina relationer Ă€r superlyckliga, du har jĂ€ttemycket hĂ€rlig energi, du lagar jĂ€ttegod mat osv. Lev dig in i fantasierna helt och hĂ„llet och kĂ€nn hur hĂ€rligt det Ă€r nu att leva sĂ„ som du vill!

Gör sÄ en stund om dagen de flesta dagarna.

Om du vill kan du börja varje visualisering med att dagdrömma om att du Àr sÄ himla bra pÄ att visualisera och att allt du visualiserar sker enkelt, lÀtt, smidigt och pÄ perfekta sÀtt för dig.

KĂ€nner du dig osĂ€ker pĂ„ vad som Ă€r friskt för dig att vilja sĂ„ sĂ€g i slutet av visualiseringen: ”Alla min friska önskningar gĂ„r i uppfyllelse och resten förbĂ€ttras av Universums Godhet Nu”.

Kom ihÄg att det blir mer och mer effektivt ju mer du övar och lÀr dig.

Lycka till! ⭐ 🌾 🍀
Mira

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.