Andlig Healing

Andlig healing är den metod jag blev blixtförälskad i och jag älskade den så mycket att jag faktiskt gjorde kursen två gånger! Healingen sker i ännu närmare kontakt med mitt Gudomliga Stödteam än i reiki. Min ledarguide är Ärkeängel Chamuel och jag överlämnar mig åt hens expertis genom att slappna av och låta hen guida min kropp och mina rörelser.

Jag bjuder in hela mitt Gudomliga Stödteam att delta i healingen och minst en av stjärnhästarna brukar dyka upp och vara med. Klientens Gudomliga Stödteam hjälper också till så det är ofta många som ger healing på samma gång.

Andlig healing upplever jag som detaljerad. Många gånger känns det som om jag finstämmer ett instrument så att energin rör sig bättre och i mer samklang efter healingen. Ibland gör jag ljud, som att klappa händerna, knäppa med fingrarna, sjunga mantran eller toner in i energifältet. Ibland använder jag magiska verktyg.

Efter healingen drar jag ett kort för att få guidning till dig kring healingen, miniläsningen sänds via mail tillsammans med ditt lösenord.

Ett budskap som Ärkeängel Chamuel vill att jag ska förmedla till dig som läser:

””Du har rätt och jag har fel”, är de viktigaste orden du kan lära dig att säga. Hur kan det Gudomliga Ljuset komma in och skina i ditt liv för att förbättra och förenkla det, utan att du släpper in det?

Det går inte. Du släpper in det genom att se och erkänna dina misstag och missförstånd.

För att nå framgång och skapa det du vill ha i ditt liv så behöver du förstå manifestation, ur ett gudomligt perspektiv.

Du manifesterar ditt liv på Jordplanet. Gudomligt Ljus och Gudomliga Hjälpare skiner inspiration, som leder till framgång, över dig.

Låt Mira skina Ljus i ditt Energifält med hjälp av oss Ljusmästare… så blir allting bättre.

Med Kärlek,
Ärkeängel Chamuel
Miras Ledarguide inom Andlig Healing”

Vänligen läs allmän info om healing.

Boka övrigt på hälsa
TimeCenter