Andlig Healing

Inom andlig healing sker energiarbetet i nära samarbete med en eller flera ljusguider. Min ledarguide är Ärkeängel Chamuel och jag överlämnar mig åt hens expertis genom att i kontakt med Ärkeängel Chamuel slappna av, släppa taget och tillåta hen att guida min kropp och mina rörelser.

Jag bjuder in hela mitt Gudomliga Stödteam att delta i healingen och minst en av enhörningarna brukar dyka upp och vara med. Klientens andeguider och gudomliga hjälpare finns ofta med också, så det är många som ger healing på samma gång.

Andlig healing sker helt utan fysisk beröring, jag rör enbart energifältet. Många gånger känns det som om jag finstämmer ett instrument så att energin rör sig bättre och i mer samklang efter healingen. Ibland gör jag ljud, som att klappa händerna, knäppa med fingrarna, sjunga mantran eller toner in i energifältet.

Det här är den formen av healing som jag blev blixtförälskad i när jag gick den första kursen och jag älskade det så mycket att jag faktiskt gjorde kursen två gånger!

Ett budskap som Ärkeängel Chamuel vill att jag ska förmedla till dig som läser:

””Du har rätt och jag har fel”, är de viktigaste orden du kan lära dig att säga. Hur kan det Gudomliga Ljuset komma in och skina i ditt liv för att förbättra och förenkla det, utan att du släpper in det?

Det går inte. Du släpper in det genom att se och erkänna dina misstag och missförstånd.

För att nå framgång och skapa det du vill ha i ditt liv så behöver du förstå manifestation, ur ett gudomligt perspektiv.

Du manifesterar ditt liv på Jordplanet. Gudomligt Ljus och Gudomliga Hjälpare skiner inspiration, som leder till framgång, över dig.

Låt Mira skina Ljus i ditt Energifält med hjälp av oss Ljusmästare… så blir allting bättre.

Med Kärlek,
Ärkeängel Chamuel
Miras Ledarguide inom Andlig Healing”

Jag skickar healingen på distans. Har du något särskilt du önskar hjälp med så be Universums Godhet att så ska ske. Om det är för ditt Högsta Bästa så får du hjälp med det och troligtvis även andra saker som du kanske inte insett kommer vara bra för dig. Skriv på meddelandet vid bokningen om du vill att healingen ska komma någon särskild tid, då du har möjlighet att vila utan skärmar och andra distraktioner. Har du inte skrivit något så ber jag healingen att komma till dig nästa gång du går till sängs. Vid bokning kan du alltså bortse ifrån klockslaget som står vid bokningen.

Skype-möte kan ordnas om det känns viktigt för dig att ses vid healingen. Jag kan mestadels på vardagar, dagtid, då min dotter är på förskolan. Maila eller ring mig för att boka ett Skype-möte som betalas via Swish.

Vill du läsa mer om healing?
Vill du boka andlig healing med mig?