Andlig Healing

✨ 50 % rabatt på reiki, andlig healing, pendelhealing & tarotmail! Rabatten är dragen på bokningssidan. ✨

Andlig Healing Änglar Chamuel S:t Rita

För att underlätta din läkeprocess ingår Härlig-Dag-Vibb för dig och alla som vill i ditt hushåll. Lever du som singel får du välja 3 vänner att bjuda!

Andlig healing är den metod jag blev blixtförälskad i och jag älskade den så mycket att jag faktiskt gjorde kursen två gånger! Healingen sker i ännu närmare kontakt med mitt Gudomliga Stödteam än i reiki. Min ledarguide är Ärkeängel Chamuel och jag överlämnar mig åt hens expertis genom att slappna av och låta hen guida min kropp och mina rörelser.

Jag bjuder in hela mitt Gudomliga Stödteam att delta i healingen och minst en av stjärnhästarna brukar dyka upp och vara med. Klientens Gudomliga Stödteam hjälper också till så det är ofta många som ger healing på samma gång.

Andlig healing upplever jag som detaljerad. Många gånger känns det som om jag finstämmer ett instrument så att energin rör sig bättre och i mer samklang efter healingen. Ibland gör jag ljud, som att klappa händerna, knäppa med fingrarna, sjunga mantran eller toner in i energifältet. Ibland använder jag magiska verktyg.

Efter healingen drar jag ett kort för att få guidning till dig kring healingen, miniläsningen sänds via mail tillsammans med ditt lösenord för att aktivera healingen.

Ett budskap från Ärkeängel Chamuel till dig som läser:

”Släpp taget om dina svårigheter och låt energin omvandlas till näring för ny tillväxt.

Då lyfter du känslomässigt ur nedärvda mönster och börjar våga flyga på ditt unika sätt.

Med hjälp av andlig healing kan du börja se dina utmaningar utifrån ett mer balanserat perspektiv.

När du känner att stödet från ovan är här slappnar du av mer inombords och din styrka växer åt nya håll.


Ärkeängel Chamuel”

Vänligen läs allmän info om healing.

Boka övrigt på hälsa
TimeCenter

Magisk Healing Energi