Utbildning

Tarot Healing Magi Energi

Tarot har jag till stor del lärt mig på egen hand, genom många års övning. Jag köpte min första tarotlek på 90-talet, när jag och min kompis smet ifrån julmarknaden med högstadieklassen, för att springa till Indiankristallen som då fanns i Gamla Stan. Sen slukade jag alla böcker om tarot jag kom över genom åren och övade, övade, övade. Under 2020 har jag lärt mig änglakommunikation av Birkan Tore, vilket har varit ett perfekt komplement till tarotläsning. Numera sker alla mina tarotläsningar i kontakt med änglar och stjärnhästar.

Healing är enkelt att lära sig. Det beror på att healern mestadels agerar kanal för energin som i sin tur utför själva läkningen på energisystemet. Därför är healingkurser oftast korta. Personligen ville jag prova, och lära mig, flera olika healingformer för att bli erfaren och bevandrad inom ett område som vi människor inte riktigt förstår än. Jag upplever klara skillnader på energin i de olika metoderna som dock är svåra att sätta ord på. 

Healern kan vara en mer eller mindre effektiv kanal för energin, beroende på hur god kontakt hen har med sin intuition och Gudomliga Stödteam, samt hur mycket hen har praktiserat. Därför, och för min egen skull, arbetar jag kontinuerligt med min egen medvetandeutveckling, bl.a. genom meditation, magi, självstudier, hypnos, och genom att ge och ta emot healing.

Mina Lärare inom spiritualitet:

Intuition och Änglakommunikation – Birkan Tore

Reiki – Anki & Jens Josefsson Holmström

Reiki – EvaFreya Cristiansson

Helande massage – Hans Axelsson

Andlig healing – MariaTherese Bohman Agerhill & Ulf Bohman 

Pendelhealing – Karin Möller

Boka övrigt på hälsa
TimeCenter

Magisk Healing Energi