Ängla- och enhörningsbudskap

Tjenixen! Just nu ger jag endast distansläsningar.

En enskild tarotsession börjar med att jag tonar in på änglar och enhörningar för att be om den mest relevanta och värdefulla rådgivningen för dig just nu. Vi utgår ifrån dina frågor, ibland hjälper jag dig att anpassa frågorna för att få en så värdefull kommunikation som möjligt. Sedan använder jag min medialitet, intuition och min kunskap om tarot för att tolka svaren. Du kan komma med en specifik fråga eller fler, eller också med en allmän nyfikenhet om vad änglarna och enhörningarna har för budskap till dig just nu.

Vi har en stor förmåga att påverka vårt nu och vår framtid genom att skifta energi. Därför har kommunikationen tonvikt på guidning snarare än på förutsägelser.  Vi fokuserar på dig och på hur du kan förbättra ditt liv. Andra personer i ditt liv kommer många gånger att nämnas men jag går inte på djupet i deras psyken, bakgrunder eller livssituation utan deras tillåtelse. Naturligtvis stannar det som sägs mellan oss.

Kommunikationen kommer dels genom vilka kort vi drar och dels genom inre förnimmelser som jag får. En stor fördel med att läsa kort är att bildspråket hjälper oss att se vår situation ur ett nytt, mer kreativt perspektiv, samt att förstå vilka energier som ligger bakom och vad de vill göra för oss. Då kan vi skifta från att kämpa emot naturen till att istället rida på vågen.

Jag gör inte anspråk på att ha den enda sanningen, utan jag tar emot och tolkar energi som kommer till mig. Efter att ha övat och studerat intuition, tarot, energi och änglakommunikation mycket, länge och väl, vågar jag påstå att jag är riktigt bra på att ta emot och ge budskap. Det är dock viktigt för dig som klient att komma ihåg att jag är en vanlig människa som är bra på något, det betyder inte att jag aldrig någonsin kan missförstå. Ibland behöver du också tolka mig välvilligt, du och jag kanske tex använder ett specifikt ord på olika sätt. Så lyssna alltid på din egen intuition också. Det viktigaste brukar vara att få med sig andemeningen i läsningen. Jag hoppas att mina klienter får med sig från läsningarna en förhöjd känsla av frid, optimism, inspiration och tilltro.

Enskilda distansläsningar skickar jag på mail inom en vecka efter tiden du bokat på schemat. Skriv i meddelandet när du bokar om du vill ha en generell läsning, eller en läsning inom ett särskilt område av ditt liv, eller om du har en specifik fråga. Det kan hända att jag omformulerar din fråga lite för att kunna ge ett värdefullt svar som stärker din ande. Förstår du inte vad jag menar med det jag skrivit så är du välkommen att ringa eller maila mig och fråga.

Möjlighet till Skype-samtal finns också, om det känns viktigt för dig att vara närvarande samtidigt på det viset. Ring eller maila mig om du vill boka det. Skype-samtal betalas via Swish. Jag har mestadels tid för det på dagtid, vardagar, då min dotter är på förskolan.

”Ängla- och enhörningsmail” innebär att jag skickar gruppmail med änglars och enhörningars guidning inför den kommande veckan. Jag har skapat tre grupper: ”Månskenen”, ”Solstrålarna” och ”Stjärnstoften”, för att ni ska kunna dela upp er och få lite mer specifika råd. Det är alltså ett mellanting mellan helt generella råd och enskilda läsningar. Så känn efter vilken grupp du har mest lust att vara med i och skriv sedan upp dig på den mailinglistan här. Därefter bokar du, senast på fredagen kl. 12:00, och betalar veckans guidning här. Varje vecka bokas och betalas för sig, så att du kan välja om du vill få guidning varje vecka, varannan eller sporadiskt. Du kan bortse ifrån tidsangivelserna på bokningssidan, det har med tekniken att göra. Jag ber att du snälla kommer ihåg att själv avregistrera dig från mailet de veckor du inte bokar, så blir mitt jobb lättare.

Vill du veta mer om min bakgrund inom tarot och änglakommunikation? 
Vill du boka ängla- och enhörningsbudskap med mig?