Tarot

Nytt för tarottjänsterna är att du får den healing som korten, änglarna och stjärnhästarna visar att du kommer bli hjälpt av!

Alla tarottjänster börjar med att jag tonar in på änglar, stjärnhästar och ibland drakar för att be om den mest relevanta och värdefulla rådgivningen. Sedan använder jag min medialitet, intuition och min kunskap om tarot för att tolka svaren. Vi har en stor förmåga att påverka vårt nu och vår framtid genom att skifta energi, därför har kommunikationen ofta tonvikt på det.  Lyssna alltid på din egen intuition också.

Tarotmail utgår ifrån din fråga, ibland hjälper jag dig att anpassa frågan för att få en så värdefull guidning som möjligt. Du kan komma med en specifik fråga, eller också med en allmän nyfikenhet om vad änglarna och stjärnhästarna har för budskap till dig just nu. Vi fokuserar på dig och på hur du kan förbättra ditt liv. Jag avslutar läsningen med att dra ett kort för vilken vibb du blir mest hjälpt av att få, och så sänder jag den till dig med hjälp av healing.

Mailet sänds inom en vecka efter tiden du bokat på schemat. Skriv i meddelandet om du vill ha en allmän läsning, en läsning inom ett särskilt område, eller om du har en specifik fråga.

Månadstarot innebär att jag skickar gruppmail med änglars, stjärnhästars och ibland även drakars guidning inför den kommande månaden. Även här drar jag ett kort för den energi gruppen har mest nytta av och sänder den med hjälp av healing. Så känn in vilken grupp du har mest lust att vara med i och skriv upp dig på mailinglistan nedan. Boka och betala nästkommande månad senast den 26:e här. Du kan bortse från tidsangivelserna på bokningssidan.

Månskenen
Stjärnstoften
Solstrålarna

Jag önskar att mina klienter får med sig en förhöjd känsla av frid, optimism, inspiration och tillit.

Boka övrigt på hälsa
TimeCenter