Tarot

✨ 50 % rabatt på reiki, andlig healing, pendelhealing & tarotmail! Rabatten är dragen på bokningssidan. ✨

Tarot Änglar Stjärnhästar Ljus Kommunikation

I tjänsten ”Tarotmail” ingår Härlig-Dag-Vibb för dig och alla som vill i ditt hushåll. Lever du som singel får du välja 3 vänner att bjuda!

Alla tarottjänster börjar med att jag tonar in på änglar, stjärnhästar och ibland drakar för att be om den mest relevanta och värdefulla rådgivningen. Sedan använder jag min medialitet, intuition och min kunskap om tarot för att tolka svaren. Vi har en stor förmåga att påverka vårt nu och vår framtid genom att skifta energi, därför har kommunikationen ofta tonvikt på det.  Lyssna alltid på din egen intuition också.

Tarotmail utgår ifrån din fråga, ibland hjälper jag dig att anpassa frågan för att få en så värdefull guidning som möjligt. Du kan komma med en specifik fråga, eller också med en allmän nyfikenhet om vad änglarna och stjärnhästarna har för budskap till dig just nu. Vi fokuserar på dig och på hur du kan förbättra ditt liv. Jag avslutar läsningen med att dra ett kort för vilken vibb du blir mest hjälpt av att få, och så sänder jag den till dig med hjälp av healing. Läsningen tar ca 40 minuter totalt sett. Om jag blir färdig extra fort, så drar jag antingen kort med bonusguidning eller så sänder jag bonushealing, beroende på vad jag blir guidad till i stunden.

Mailet sänds inom en vecka efter tiden du bokat på schemat. Skriv i meddelandet om du vill ha en allmän läsning, en läsning inom ett särskilt område, eller om du har en specifik fråga.

Månadstarot innebär att jag skickar gruppmail med änglar och stjärnhästars guidning inför den kommande månaden. Även här drar jag ett kort för den energi gruppen har mest nytta av och sänder den med hjälp av healing. Så känn in vilken grupp du har mest lust att vara med i och skriv upp dig på mailinglistan nedan. Boka och betala nästkommande månad senast den 26:e här. Du kan bortse från tidsangivelserna på bokningssidan.

Månskenen
Stjärnstoften
Solstrålarna

Universell Tarot är också det ett mail med kombination av tarot och healing med guidning och energihjälp inför den kommande månaden. Här berör guidningen och hjälpen oss alla. Jag provar fritt pris på denna tjänst, du betalar alltså det du har lust med. Skriv upp dig nedan!

Universell Tarot – Swish: 123 057 9417, skriv månadens namn i meddelandet.

Jag önskar att mina klienter får med sig en förhöjd känsla av frid, optimism, inspiration och tillit.

Boka övrigt på hälsa
TimeCenter

Magisk healing energi