Generellt om healing

Healing betyder att jag överför frisk energi till dig. Energin rör sig sedan enligt sin egen hälsosamma natur i ditt energifält. Alla tjänster jag erbjuder sker i samarbete med mitt Gudomliga Stödteam som består av bl.a. änglar och enhörningar.

Exempel på effekter som healing verkar kunna ge: värk minskar eller försvinner, ökad mental klarhet, känslomässigt bagage lättar, du får ett nytt jobb som du trivs bättre med, lättare att sova, en allmänt mer positiv inställning till livet, lättare att stå på dig, dina relationer blir mer trivsamma, en känsla av att vara mer i balans, starkare förmåga att manifestera det du vill, ökad medialitet osv osv.

Har du önskat hjälp mot kronisk trötthet tex, så kan healingen yttra sig så att du plötsligt får nys om en matlagningskurs där du sedan får ett råd som visar sig vara ett stort steg framåt för att din energi ökar. Många gånger kommer effekten av min healing så att nya möjligheter dyker upp och att du lättare tar till vara på dem. Effekten kan också komma direkt så att en förbättring känns i kropp, huvud och/eller känsloliv redan då du går ifrån sessionen.

Healing är i dagsläget något för den som:

  • är villig att släppa taget och ha tillit till Universum, eller
  • är nyfiken och gillar att experimentera, eller
  • har provat ”allt annat”, eller
  • redan är övertygad om healingens positiva effekter

Personligen är jag naturligtvis övertygad om healingens underbara effekter på oss, efter upplevelser jag haft båda av att ge och att ta emot dessa mirakulösa energier!

Din roll under healingen är att helt enkelt vila. Bubblar det upp känslor är det helt ok och till och med bra att skratta eller gråta. Det är också fullt normalt och även vanligt att man slumrar till.

Efter healingen, medan energin håller på att integreras, känns det olika för olika personer och även vid olika tillfällen. Man kan tex känna sig ovanligt pigg, eller extra trött. Man kan bli känsligare än vanligt, eller känna sig helt balanserad och stabil. Eftersom vi inte vet på förhand hur du kommer att känna efter vår session så rekommenderar jag att du bokar in din healing när du har möjlighet att vila en stund efteråt och att du inte har någon superviktig presentation på jobbet eller liknande den närmsta tiden efteråt.

Det är väldigt vanligt att man blir extra kissnödig efter healing och man brukar alltid rekommendera att dricka extra vatten.

Hur ofta ska man gå på healing? Olika healers har olika syn på det här och det varierar även mellan olika metoder. Jag tycker att du ska följa din egen intuition. Djupa förändringar kan ske efter en session, då en process påbörjas i ditt energisystem som kan fortsätta länge. Märker du av en positiv förändring som sedan avtar över tid så kanske det behövs fler sessioner. Jag rekommenderar att du bokar en session i taget och helt enkelt bokar in nästa om och när du får lust till det.


Vill du boka healing med mig?
Vill du läsa mer om reiki?
Vill du läsa mer om andlig healing?