Healing

✨ 50 % rabatt på reiki, andlig healing, pendelhealing & tarotmail! Rabatten är dragen på bokningssidan. ✨

Healing Energi

Healing innebär att jag sänder gudomlig energi till dig. Energin rör sig sedan enligt sin egen natur i ditt energifält. Alla tjänster jag erbjuder sker i samarbete med mitt Gudomliga Stödteam som består av bl.a. änglar och stjärnhästar.

Exempel på effekter som healing verkar ge: värk minskar eller försvinner, sinnet lättar upp, känslomässigt bagage släpper taget, du får ett nytt jobb som du trivs bättre med, lättare att sova, en allmänt mer positiv inställning till livet, lättare att stå på dig, dina relationer blir mer trivsamma, en känsla av att vara mer i balans, större förmåga att skapa det du vill, närmare kontakt med din intuition osv osv.

Många gånger kommer effekten av min healing så att nya möjligheter dyker upp och att du lättare tar till vara på dem. Har du önskat hjälp mot trötthet tex, så kan healingen yttra sig så att du plötsligt får nys om en matlagningskurs där du får ett råd som visar sig vara ett stort steg framåt för att din energi ökar. Effekten kan också komma direkt så att en förbättring känns i kropp, huvud, känsloliv och/eller andlighet redan under sessionen.

Healing är i dagsläget något för den som:

  • är villig att släppa taget och ha tillit till Universum, eller
  • är nyfiken och gillar att experimentera, eller
  • har provat ”allt annat”, eller
  • redan är övertygad om healingens positiva effekter

Personligen är jag naturligtvis övertygad om healingens underbara effekter på oss, efter upplevelser jag haft båda av att sända och ta emot dessa mirakulösa energier!

Din roll under healingen är att helt enkelt vara. Inför distanshealing aktiverar du healingen med lösenordet du fått av mig. Gör gärna det vid ett tillfälle då det passar bra för dig att bara vila utan att göra något alls. Bubblar det upp känslor är det bra att skratta eller gråta. Det är också fullt normalt och även vanligt att man slumrar till.

Efter healingen, känns det olika för olika personer och även vid olika tillfällen. Man kan tex känna sig ovanligt pigg, eller vilja vila. Man kan känna mer av sina känslor än vanligt, eller uppleva balans och harmoni. Jag föreslår att du aktiverar din healing när du har möjlighet att vila en stund efteråt och att du inte har något superviktigt att göra de närmsta dagarna. Det är väldigt vanligt att man blir extra kissnödig efter healing och man mår bra av att dricka extra vatten dagarna efter.

Du behöver inte bry dig om vilket klockslag du bokar. Jag sänder healingen den dag som du har valt för bokning och meddelar dig på mail när det är gjort. Då får du också en miniläsning om vad som hänt med hjälp av healingen samt ditt personliga lösenord. Sätt eller lägg dig ner för att vila när det passar dig och säg lösenordet så startar healingen. Önskar du hjälp med något särskilt? Be Universums Sanning och ditt Gudomliga Stödteam som alla har om hjälp med det vid bokning.

Vill du fråga mig något eller berätta något efter healingen är du välkommen att ringa eller maila mig. Mina kontaktuppgifter finns på bokningssidan.

Hur ofta ska man gå på healing? Följ din egen intuition. Har du lust att boka en ny session? Gör det. Har du inte lust? Vänta.

Boka övrigt på hälsa
TimeCenter


Magisk Healing Energi