Om Reiki

Halloj! Just nu ger jag endast distansbehandlingar, vilket är supersmidigt för både dig och mig. Läs mer längst ner på denna sida.

Reiki är en japansk healingteknik, vilken brukar beskrivas som en metod för avkoppling och stressreducering, med alla positiva hälsofördelar som det innebär. Vill du läsa mer om den officiella synen på reiki så finns bra information hos Reikiförbundet.

Personligen upplever jag reikienergin som den mildaste och mjukaste healingenergi jag arbetat med och som så otroligt hjälpsam! Jag använder den i mitt eget liv till allt från att hjälpa min dotter att komma in i bra sömnrutiner till att öka mina inkomster. I januari gick jag det sista utbildningssteget inom reiki och är därmed kunnig och erfaren nog att själv hålla i kurser, vilket jag kommer att göra snart! Om du vill veta när så skriv upp dig på min mailinglista.

Som jag ser det så handlar all healing om att tillföra hälsosam livsenergi till en person och/eller en situation. Energin skapar sedan förbättringar som vi märker av i vår vardag. Jag ser healing som en säker form av magi. Utöver min intuition som arbetsredskap så samarbetar jag med änglar, enhörningar och andra hjälpare för att ytterligare höja kvaliteten och säkerheten i magin.

Jag kan inte utlova något specifikt resultat men jag känner att jag i princip kan garantera någon form av förbättring. Förbättringen tar inte alltid den väg vi föreställt oss eller hoppats på. Om vi alltid visste exakt vad vi själva skulle må bäst av så hade vi väl inte behövt någon healing?

Upplevelsen av en förbättring av det vi önskat hjälp med kan komma redan under eller direkt efter healingen, men det kan också dröja ett par veckor eller mer innan det börjar röra på sig. Ibland är förbättringen så uppenbar att vi solklart kan säga att ”det måste vara reikin”. Andra gånger kan skiftet vara så subtilt, ske så gradvis, eller på så annorlunda sätt från vad vi föreställt oss att vi inte ser kopplingen till healingen. Om vi några månader senare ser tillbaka på vårt liv så märker vi nog att saker och ting faktiskt har skiftat till det bättre och att processen startade efter healingen.

Praktiskt så går reikihealing till så att klienten ligger på en behandlingsbänk (du kan även sitta på en stol om det inte funkar att ligga ner), påklädd, medan healern lägger sina händer i energifältet ovanför klienten och direkt på kroppen. Vill du inte ha fysisk beröring så finns distanstekniker jag kan använda, säg till i så fall. Små krusiduller runtomkring förekommer men det kan vi ta när vi ses!

Distanshealing kan naturligtvis också skickas helt utan att vi ses i den fysiska delen av världen. Jag använder oftast en nalle, eller gosedjurs-apa faktiskt, för att representera dig och ger healing till den som om den vore du. Jag programmerar healingen till att komma till dig nästa gång du går till sängs, eller vid ett tillfälle som du själv väljer. Vi behöver alltså inte ha tid för healing samtidigt, vilket är en stor fördel och väldigt smidigt. Vid bokning kan du därför bortse ifrån klockslaget som står vid bokningen. Önskar du hjälp med något specifikt så be Universums Godhet och reiki om hjälp med detta vid bokning, och släpp det därefter. Vid tiden du valt för healingen sitter du eller ligger ner, utan skärmar och vilar. Vill du fråga mig något eller berätta något efter healingen är du välkommen att ringa eller maila mig. Mina kontaktuppgifter finns på bokningssidan.

Skype-möte vid healingen är också möjligt, ring eller maila mig om du vill boka det. Jag har mestadels möjlighet dagtid på vardagar, då min dotter är i förskolan. Det betalas via Swish.

Jag har lärt mig distanshealing på flera av healingkurserna jag gått och märkt att det fungerar alldeles utmärkt. En del menar till och med att energin blir ännu mer effektiv på distans, vad detta i så fall skulle bero på vet jag inte. Välkommen att boka en tid med mig!

Vill du boka reiki med mig?
Vill du veta mer om healing?