Reiki

✨ 50 % rabatt på reiki, andlig healing, pendelhealing & tarotmail! Rabatten är dragen på bokningssidan. ✨

Reiki Healing

För att underlätta din läkeprocess ingår Härlig-Dag-Vibb för dig och alla som vill i ditt hushåll. Lever du som singel får du välja 3 vänner att bjuda!

Reiki är en japansk healingmetod för avkoppling och stressreducering, med alla positiva hälsofördelar som det ger.

Personligen upplever jag reikienergin som den mildaste och mjukaste healingenergi jag arbetat med och otroligt hjälpsam! Jag använder den i mitt eget liv till allt från att hjälpa min dotter komma in i bra sömnrutiner till att öka mitt välstånd av alla sorter. Jag har gått alla stegen i reiki utom att lära ut, vill du veta när jag börjar ge kurser så skriv upp dig på min mailinglista.

Som jag ser det så handlar all healing om att sända hälsosam livsenergi till en person, situation och/eller plats. Energin kan sändas framåt och bakåt i tiden också, där den skapar förbättringar som vi märker av i vårt nu. Guidad av min intuition så samarbetar jag, som alltid, med änglar och stjärnhästar för att ytterligare förbättra resultaten.

Jag kan inte säga exakt vad som kommer hända med hjälp av reiki, förbättringen tar inte alltid den väg vi föreställt oss. Ibland är förbättringen så självklar att vi solklart kan säga att ”det här är reikis förtjänst”. Andra gånger sker skiftet subtilt, gradvis, eller på oväntade sätt. Så småningom brukar vi upptäcka att det faktiskt har skett en förbättring.

För att du ändå ska få en bild av något av allt som hänt med hjälp av reikin så drar jag efter healingen ett tarot- eller orakelkort och skickar en miniläsning via mail. Då får du även ditt lösenord för att aktivera healingen.

Vänligen läs även allmän info om healing.

Boka övrigt på hälsa
TimeCenter

Magisk Healing Energi