Stödmagi

Jättebra Stödmagi av Ljusvarelser

Jag skapade den här stödmagin för ett par månader sedan, tillsammans med olika Ljusvarelser och fick tillfälle att använda den igår pga bokförings-&-ny-telefon-teknikpanik.

Funkade toppen, efter bara några minuter på vägen till Bauhaus för att köpa supertejp till min magiska teckning, fick jag en komplimang för min kläder av en i princip okänd kvinna! För det är ju en sorts stöd, social näring och uppskattning! Jag blev på gott humör och sedan på väg hem från en kryddkvarnssväng på IKEA, så sökte mitt sinne efter momstankar, nästan som om jag försökte bli oroad och stressad igen. Men det gick inte! Utan jag såg ett ljus skina från mitt huvud och uppåt och orostankarna jag sökte gick inte att få fatt i!

Därefter passerade jag Järvafältet, där jag utövar magi och pratar med naturväsen. Återigen försökte jag börja med stresstankar, kanske borde jag gå och lämna en gåva till människorna som levt där för många generationer sedan, har jag gett tillbaka tillräckligt? Och jag märkte att tankarna och den ihopkrympande tyngden som precis börjat krypa i kroppen liksom försvann och jag blev glad och lättad!

Magin har olika effekt för olika personer och även vid varje nytt tillfälle.

Vill du också få stödmagi från Ljusvarelser?

Säg lösenordet: ”Care Bears, come my way!”

Du får aktivera magin så många gånger du vill!

/ 🌼Mira🌿

En reaktion på ”Stödmagi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.