Äntligen Harmoniexpo!!

Jag minns hur jag som tonåring suktade efter att gå på Harmoniexpo… jag hade möjligtvis kunnat skrapa ihop pengar från barnbidraget till entrén om jag låtit bli att köpa cigaretter men då skulle jag ändå inte ha haft råd att prova någon tjänst, så jag lät bli.

För en bunt år sedan insåg jag en dag att Harmoniexpo finns kvar och nu har jag ju råd!!! Sedan dess har jag gått varje gång som besökare.

Nu är jag själv healer, tarottydare, ängla- & enhörningskommunikatör och ställer ut på mässan nu i helgen! Det ska bli så kul att träffa er och snacka energi och allt annat spännande som dyker upp. Kom gärna förbi och säg hej.

Jag kommer att erbjuda reiki, andlig healing och tarottydning, samtliga till 50% rabatt. Naturligtvis finns änglar och enhörningar alltid med när jag jobbar. Välkommen att prova mina nya tillägg till tjänsterna:

– Healing avslutas med att jag drar ett tarotkort så du får veta lite av vad som hänt med hjälp av healingen

– Tarot avslutas med att jag sänder energin i ett kort till dig med hjälp av healing

– Ta gärna med dig vatten till din session så laddar jag det med ditt val av regnbågsenergi, solenergi eller reiki-energi

Vill du ta del av rabatten och samtidigt ha gott om tid på dig att lalla runt på mässan? Jag sänder gärna distanshealing till dig som du aktiverar när det passar dig bäst.

Hoppas att vi ses!

Mira 🌿

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.