🎊✨🎉Pop-Up-Magi!🎉✨🎊

Välkommen! Den här sidan poppar upp när jag får feeling och poppar ner igen efter några timmar, dagar eller veckor. Här finns en ny magisk energi varje gång, från en magisk ceremoni jag gjort. Magin sprider sig i ditt liv på oanade sätt och fungerar olika för oss alla (jag köper den faktiskt av mig själv också 🤩).

Magin sänds av ett stort nätverk Stjärnhästar, Drakar och Änglar, den tar alltså inte slut, utan kan fortsätta i oändlighet. Den börjar att sändas när du swishar. Har du inte Swish så går det bra att betala via en kompis, den Magiska Energin och Ljusvarelserna vet vem energin ska till.

Du väljer själv ditt eget pris. För att vi båda ska få en bra ekonomisk vibb som attraherar bra pengar, känn in vilket pris som ärar oss båda. Utifrån din egen ekonomi, dina förväntningar och förhoppningar på denna omgång Pop-Up-Magi.

Vill du ha kvitto? Vänligen maila mig på mira@alternativverklighetnu.com innan du Swishar så sänder jag det via sms eller mail.

Swish: 123 057 9417

Tack!

Pop-Up-Magi sänder just nu energin ”Befrielse”. 🌱🦅🌿

Vill du vara med på nästa Pop-Up? Jag tipsar på startsidan när den dyker upp.